Skal du bruge en mindeværdig gave i sidste øjeblik?

Skal du bruge en mindeværdig gave i sidste øjeblik?
Nutidens moderne verden byder på travle hverdage pakket med endeløse aftaler og ansvar. Vi skal konstant være på, flyve fra det ene møde til det andet, handle, lave mad, arbejde eller gå i skole - og oveni alt dette, vil vi også gerne have kvalitetstid og glæde dem vi elsker… Dem vi elsker? Pokkers!

Kender du det, en af dine veninder har fødselsdag, og du har simpelthen glemt at finde en personlig og mindeværdig gave? Det kan ske for selv den bedste, og det skal du selvfølgelig ikke stresse endnu mere over. Derfor sørger vi altid for at sende bestillinger af sted så hurtigt som muligt, så du ikke skal vente mere end 1-2 hverdage, før du står med gaven. Hvis du skal du bruge en personlig gave i sidste øjeblik, er du velkommen til at tage et kig forbi vores shop, så du kan finde det helt rigtige smykke.

Vores 4 bud på den perfekte gave

Er du tidspresset, så får du her et kort overblik over nogle af vores mest populære gaveidéer:


Bogstavhalskæde
Vores fine og elegante bogstavhalskæde kommer både i guld og sølv. Det fantastiske ved denne halskæde er, at du har mulighed for at give gaven et personligt præg. Du kan vælge at give et bogstav, som har en dybere betydning for modtageren.

Mor ring banket
Leder du efter en gave til din mor, eller en, som er mor, er vores rå Mor ring i et banket design et oplagt valg. Ringen tilføjer et cool touch, når du kombinerer dem med andre feminine ringe. Ringen kan også fås i sølv, hvis hun foretrækker det.

Helsinki halskæde
Du går meget sjældent i byen med perler. Derfor vil jeg også gerne fremhæve vores smukke Helsinki perlehalskæde, som den perfekte gaveidé. Halskæden består af store smukke ferskvandsperler, som giver et moderne bud på den klassiske perle halskæde.

Panzer armbånd guld
Panzer smykker er klassiske og elegante smykker, som passer til enhver stilart. De er nemme at mixe og matche med andre smykker, hvilket gør dette design til det oplagte gave valg. Se alle vores panzer smykker.

Vi leverer dine smykker hurtigt

Hos Arhms bliver der sendt ordre hver eneste dag, og jeg har naturligvis sørget for, at du får gratis levering, så du ikke behøver at have ekstra penge op af lommen. Når du shopper fra min webshop, kan du vælge mellem tre former for levering:


1. Postnord Pakkeshop: Gratis levering til pakkeshop på 1-2 dage

Levering med Postnord til en pakkeshop nær dig er en rigtig hurtig løsning Jeg anbefaler altid denne leveringsform, da den også er gratis. Postnord har tidligere haft et lidt broget ry, men det er de i den grad kommet efter. Det er desuden det fragtselskab, som har flest udleveringssteder, hvilket sikrer dig i, at der er en pakkeshop tæt på dig.

2. DAO Home levering: Dag-til-dag levering direkte til din hjemmeadresse

Arhms tilbyder også lynhurtigt levering med DAO direkte til din hjemmeadresse. De leverer imponerende hurtigt.

3. Afhentning på Arhms’ adresse i København

Er du i sidste øjeblik – som i sidste, sidste øjeblik – og bor du i København, så har du mulighed for at komme forbi Arhms’ adresse og hente pakken. Det kræver blot, at du sender en mail hurtigt efter, at du har lagt ordren. Derefter sørger jeg for, at du får din ordre i en flot lille pose, så du er klar til fødselsdagen.

Husk at alt emballage og forsendelses materialer er lavet i FSC mærket emballage.

Hos Arhms har du altid 30 dages fuld returret. Jeg er fleksible omkring returretten, og skal gaven gives på en ferie eller på et senere tidspunkt, kan du skrive en mail til info@arhms.dk. Så laver vi en individuel aftale, så du kan give en mindeværdig gave uden at skulle tænke på retur og ombytning.

Læs om Arhms’ generelle retningslinjer for ombytning og retur her.

Læs også…

December-favoritter under 300 kr.

JULEN NÆRMER SIG MED HASTIGE SKRIDT, OG DET GØR SÆSONEN MED GAVER DERMED OGSÅ. JEG...

Perlesmykker - den tidløse klassiker

I GAMLE DAGE VAR PERLER FINE OG FORBEHOLDT DET BEDRE BORGERSKAB. DET VAR IKKE NOGET...

Skal du bruge en mindeværdig gave i sidste øjeblik?

NUTIDENS MODERNE VERDEN BYDER PÅ TRAVLE HVERDAGE PAKKET MED ENDELØSE AFTALER OG ANSVAR. VI SKAL...