Du skal blot følge vores retur politik og så kan du benytte vores returportal der går det nemt for dig. Klik på "Gå til returportal foroven".

Vores returret gælder normalvis 30 dage, fra du modtager din ordre. Dog er der mellem 1. november og frem til 24. december forlænget returret som gør at det er muligt at bytte gaver frem til og med 3. november

Vi har både smykker i 925 sterling sølv som er forgyldt med 18 karat guld, men også stål smykker som er forgyldt. Vi fraråder kontakt med vand og træning med smykker lavet af 925 sterling sølv, da det ikke er sikkert at forgyldningen holder så længe som den ellers vil. Lever du et mere aktivt liv, eller ønsker du at kunne bade med smykkerne på, så anbefaler vi vores stål smykker som ikke mister farven. På hver produktside står der i produktteksten om smykker er sølv eller stål.

Vi pakker ordre hver dag, og sender med GLS eller Postnord. med pakkeshop. I næsten alle tilfælde vil du have modtaget smykket indenfor 1-2 dage. Når vi siger næsten, så er det fordi at Postnord engang imellem bliver forsinket, men det sker meget sjældent.