Persondatapolitik

For at imødekomme de nye EU-regler om databeskyttelse (GDPR) som trådte i kraft d. 25 maj 2018, har vi opdateret vores privatpolitik. Forneden kan du læse om de forskellige regler samt hvordan de berører dig.

OVERSIGT


  • 1. Generelt om de nye databeskyttelsesregler
  • 2. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger
  • 3. Hvad anvendes dine oplysninger til
  • 4. På hvilke grundlag behandler vi dine personoplysninger
  • 5. Hvem kan vi dele vores oplysninger med
  • 6. Hvornår overfører vi personoplysninger til lande udenfor EU/EEA
  • 7. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger
  • 8. Hvilke rettigheder har du

1. GENERELT OM DE NYE DATA BESKYTTELSES REGLER


GDPR er en persondataforordning som skal skabe bedre kontrol over dine oplysninger på nettet, herunder sikre, at dine personlige oplysninger bliver indsamlet og behandlet sikkert hos os. Persondatapolitikken indbefatter altså de personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med et køb og ved tilmelding af vores nyhedsbrev.

2. HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE OPLYSNINGER


ARHMS ved Henrik Ørsnes Online ApS

Hobrovej 452.

Aalborg SV

Danmark

CVR-nr.: 25706560

3. HVAD ANVENDES DINE OPLYSNINGER TIL


Dine oplysninger anvendes til forsendelse af det produkt du har bestilt, herunder også dine rettigheder til at returnere og reklamere. Eller ved nødvendig kontakt vedrørende information om det produkt, du har bestilt.

Har du skrevet dig op til vores nyhedsbrev, vil kun de indtastede oplysninger anvendes.

4. PÅ HVILKE GRUNDLAG BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER


Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag og ud fra dit udtrykkelige samtykke. Ved et køb giver du samtykke til, at vi må anvende dine indtastede oplysninger.

5. HVEM KAN VI DELE VORES OPLYSNINGER MED


Vi kan dele dine oplysninger med vores transportører, som skal levere din vare. Derudover anvender vi eksterne samarbejdspartnere til teknisk drift, herunder oplysninger i forbindelse med nyhedsbreve og forbedringer af ARHMS (dette gælder bl.a. Klaviyo og Shopify).

6. HVORNÅR OVERFØRER VI PERSONOPLYSNINGER TIL LANDE UDENFOR EU/EEA


Såfremt dine personoplysninger behandles af en udbyder i et andet land, sikrer vi, at udbyderen behandler dine oplysninger i henhold til vores instruks. Derudover vil oplysningerne i øvrigt behandles under passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Når vi overfører personoplysninger til en databehandler placeret uden for EU/EEA, behandles dataene alene til de formål, der er nævnt under punkt 3.

Vi anvender Stripe som faciliterer betaling. Det er en stor anerkendt virksomhed som varetager onlinebetaling løsninger på mange forskellige platforme. De stiller strenge krav til håndtering og deling af person- såvel som betalingsoplysninger.

7. HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER


Oplysninger du har indtastet i forbindelse med et køb gemmes indtil, du anmoder om sletning. Vær dog opmærksom på, at du ikke har mulighed for at få tilsendt købskvitteringer fra før frameldingen.

Du har altid mulighed for at framelde dig nyhedsbrevet, hvilket du gør nederst i mailen under “unsubscribe”.

8. HVILKE RETTIGHEDER HAR DU


Som kunde hos ARHMS har du ret til at udøve følgende rettigheder:

Indsigt og berigtigelse af dine oplysninger.

Sletning af oplysninger efter anmodning.

Mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Tilbagetrækningen af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækning.

Mulighed for at kræve begrænsning af behandlingen af personoplysninger.

Du kan til enhver tid anmode om at få dine personoplysninger hos ARHMS slettet.

Hvis du mener, at ARHMS behandler dine personoplysninger ulovligt, har du mulighed for at indgive en klage til det danske Datatilsyn.

Du kan altid kontakte os på Info@arhms.dk hvis du har spørgsmål

ARHMS Ringe
RINGE