Kurv

Luk

BEHIND THE BRAND

Mit navn er Maja Dalgaard - og jeg ELSKER smykker!

Jeg har lige så længe jeg kan huske elsket smykker. De giver mig energi og er med til at sætte farve og glans på hverdagen. Jeg producerer smykker og har været så heldig at have mulighed for at dele min passion med andre her på webshoppen. For mig er det vigtigt at have mange smykker og jeg elsker at kombinere forskellige styles for at skabe unikke udtryk.  

Derfor er min mission simpel. Jeg vil sælge smukke og unikke smykker som man kan mixe og matche - men til en skarp pris. Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten og de smykker du finder her på siden, er sammensat af det absolut bedste materialer og til den skarpeste pris. 

Ægte skønhed kommer indefra og bliver kun forstærket af smykker. 

På siden finder du bla. øreinge, perlearmbånd, halskæder og lignende i guld, sølv og et hav af farver.

ARHMS x URK's FERIELEJRE

Læs med forneden hvor vi dykker ned i Ungdommens Røde Kors uvurderlige arbejde og hvilken initiativer de arbejder med. ARHMS er officiel sponsor og vi er enormt stolte af at kunne bidrage til gode oplevelser for livet, hos børn og unge som i den grad fortjener det. Vi har samlet nogle nøgle-initiativer forneden som vi mener der skal øget fokus på. 

1.400 børn og unge er hvert år på ferielejre. Her oplever de al det leg, fis og ballade, de overhovedet kan drømme om, i løbet af en uge.

Det bedste er at komme i skole efter weekenden og have en masse oplevelser at fortælle sine klassekammerater om. Derfor afholder URK weekendlejre året rundt.

Sommerferien kan hurtigt blive alt for lang og kedelig, hvis man ikke skal på ferie. På Sej Sommer flyver tiden af sted, og børnene har MASSER at fortælle, når skolen starter igen.

"Man er heldig i livet, hvis man har en ven..."

Da Patrick kom med på en ferielejr som 14 årig oplevede han et sammenhold uden lige. Alle voksne var der frivilligt. De brugte deres ferie for at være noget for ham. Det gjorde kæmpe indtryk og som 19 årig meldte han sig selv som frivillig.

Alle børn og unge elsker at være på ferie, og alle børn fortjener en ferie – uanset baggrund. I en hel uge tager en masse børn - som ellers ikke skulle have været på ferie - afsted på eventyr og finder nye venskaber for livet.

Hvert år er frivillige med til at give en sommerferie for ca. 1.400 børn og unge i hele Danmark. Her bliver de set, hørt, heppet på og holdt i hånden. Ferielejr er for de børn og unge, der har et særligt behov for en ferieuge fyldt med gode oplevelser. Det kan af være af økonomiske, sociale, familiære, psykiske, fysiske eller andre årsager.

VI STØTTER MED 10KR. PR. ORDRE

Hos ARHMS støtter vi op om URK's fantastiske og uvurderlige initiativ og de stærke ildsjæle der står bag. Vi kan ikke rede hele verden, men vi kan hjælpe med at give børn og unge, fra udsatte familier, gode oplevelser og minder for livet. Vi har selv haft stor glæde af at rejse og opleve verden. Vores inspiration til hvert enkelt smykke kommer netop fra de spændende destinationer verden over og vi er derfor stolte af at kunne hjælpe unge, der ikke har de samme forudsætninger med ny inspiration, energi og uforglemmelige oplevelser.

Vi er stolte over allerede at have doneret penge til et så vigigt og afgørende tilbud til børn og unge. Alle fortjener en god barndom og opvækst, men ikke alle får det. Vi ser frem til at støtte yderligere i fremtiden. Det er vigtigt at understrege at der altid går som minimum 10k. pr. ordre - uanset årets resultat.

Vil du læse mere om URK's uvurderlige indsats? Så hop ind på følgende link læs mere: www.urk.dk