Hvad er arhms?

arhms er en dansk webshop, som sælger smykker, og som vil hjælpe kvinder med at være den smukkeste udgave af sig selv. Visionen er at skabe et univers hvor kvinder let kan style sig med kvalitets smykker til attraktive priser. Vores smykker er kun i de bedste materialer, kun overgået af vores høje service niveau.

Smykker og skønhed hænger uløseligt sammen

Smykker og skønhed hænger uløseligt sammen

Det smukkeste en kvinde kan bære er hendes smil, og derfor er mit purpose helt simpelt. “Jeg vil hjælpe kvinder til at være den smukkeste udgave af sig selv”. Alle kvinder fortjener følelsen af at føle sig lækker og hjemme i sig selv. For mig gør smykker lige netop det, og derfor har jeg startet min webshop, hvor jeg forhandler og designer de smukkeste styles som utvivlsomt forstærker den unikke og mystiske skønhed man finder i alle kvinder. Men hvad vil det sige at være smuk? Det har aldrig været sværere at være smuk end i dag, men samtidig har der heller aldrig været plads til flere måder at være smuk på, end i dag. Det skaber en form for skønheds paradoks, som bedst kan beskrives som en slags stoleleg, med alt for mange stole, og alligevel for få. Hvad og hvem definerer skønhed? Kvinder definerer det selv. Vi er nået til et tidspunkt i historien, hvor kvinder har taget magten tilbage. Visionen er enkel: Jeg vil skabe et smykke univers hvor kvinder let kan style sig med kvalitetssmykker i tidsløse designs til attraktive priser. Ægte skønhed kommer indefra og bliver kun forstærket af smykker..

Kvalitet over kvantitet

Det gælder i alt jeg arbejder med. For mig er det en top prioritet at have gode relationer til kunder, ligesom kvalitet er et nøgleord når vi snakker materiale og smykker.

Be the change you want to see in the world

Jeg lever og ånder for smykker, men også kundeservice. Jeg render alt for tit ind i dårlige kundeservice oplevelser og utilfredstillende behandling. God kundeservice er god stil.

Smil til verden og verden smiler til dig

Jeg tror på det bedste i mennesker og jeg tror på, at næstekærlighed og højt humør er med til at gøre verden til et bedre sted. Det spreder sig som ringe i vandet.

At rejse er at leve - H. C. Andersen.

At rejse er at leve - H. C. Andersen.

Mine smykker er opkaldt efter smukke og inspirerende destinationer fra hele verden. Inspiration til navnene på de smykker jeg forhandler, og dem jeg designer, udspringer af en stærk rejselyst og et inderligt ønske om at opleve verden. Jeg bliver inspireret af alle de fortryllende steder verden har at byde på - det gælder både natur og kultur. H. C. Andersen er citeret for at at sige “At rejse er at leve” og vi kunne ikke være mere enige. Det er også grundlaget for vores tilbagevendende velgørende donationer til Ungdommens Røde Kors Ferielejre. Alle børn og unge elsker at være på ferie, og alle børn fortjener en ferie – uanset baggrund. I en hel uge tager en masse børn - som ellers ikke skulle have været på ferie - afsted på eventyr og finder nye venskaber for livet.

MAKE EVERYDAY SHINE

Så hvad er Arhms?

arhms er en dansk webshop, som sælger smykker, og som vil hjælpe kvinder med at være den smukkeste udgave af sig selv. Visionen er at skabe et univers hvor kvinder let kan style sig med kvalitets smykker til attraktive priser. Vores smykker er kun i de bedste materialer, kun overgået af vores høje service niveau. Hos ARHMS støtter vi op om Ungdommens Røde kors fantastiske og uvurderlige initiativ og de stærke ildsjæle der står bag. Vi kan ikke rede hele verden, men vi kan hjælpe med at give børn og unge, fra udsatte familier, gode oplevelser og minder for livet. Vi har selv haft stor glæde af at rejse og opleve verden. Vores inspiration til hvert enkelt smykke kommer netop fra de spændende destinationer verden over og vi er derfor stolte af at kunne hjælpe unge, der ikke har de samme forudsætninger med ny inspiration, energi og uforglemmelige oplevelser.

icon-usp

5 Stjerner på Trustpilot

Vi samler på glade og tilfredse kunder og det kan heldigvis ses på vores anmeldelser. Vi har 5 stjerner på Trustpilot.

icon-usp

1-3 dages levering

Vi sender lynhurtigt så du har din pakke indenfor 1 - 3 hverdage. Oftest vil du allerede kunne modtage varene dagen efter bestilling.

icon-usp

Nem betaling

Vi tilbyder nem og sikker betaling. Du kan betale med MobilePay eller kreditkort som Visa, dankort og Mastercard. Det bliver ikke nemmere.

icon-usp

FSC-mærket emballage

Vi sender din ordre i FSC-mærket emballage, så du ved at det er fremstillet under ansvarligt skovbrug.