December-favoritter under 300 kr.

December-favoritter under 300 kr.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det gør sæsonen med gaver dermed også. Jeg har samlet 5 idéer på gaver, der alle koster under 300,- kroner. Så er du på jagt efter den helt rigtige gave til en som står dig nært, så er du landet det rette sted.

Et sandt paradis for smykke-entusiaster

Først og fremmest, så har vi et hav af forskellige smykker hvor du helt sikker kan finde inspiration. Vi har nemlig et stort udvalg af smykker i forskellige materialer.

Vi har bl.a.: 

 

   

  Flere af kategorierne har underkategorier, så der er RIGELIGT at gå på opdagelse i. Men siden du læser dette blogindlæg, er du nok lidt i tvivl om, hvad du skal vælge. Læs med og få 5 gode gaveidéer under 300,- kr.

  5 gode gaveidéer under 300,- kr.

  Paris ear cuff i sølv eller forgyldt - 299,- kr.

  Der er flere forskellige ear cuffs at vælge imellem. Jeg vil dog fremhæve Paris ear cuff, da det er en glimrende gaveidé til under 300 kroner. Den er nemlig fin og elegant i designet, og kan desuden stackes med næsten alle øreringe. Sidst men ikke mindst er en ear cuff jo altid en god gave, da den ikke kræver at man har et hul i øret - og derfor kan bæres af alle.

  Panzer armbånd forgyldt - 299,- kr.

  Et panzer armbånd er et klassisk flot smykke. Det har noget råt og edgy over sig, men det er samtidig et feminint og elegant smykke. Et panzer armbånd passer til alle kvinder, og kan bæres af kvinder i alle aldre. Det er derfor en oplagt gave, og så endda til under 300,- kroner. Armbåndet er desuden vandfast, og mister dermed ikke farve under træning eller i vand. Du kan også vælge et panzer armbånd i sølv.

  Panzer halskæde - 299,- kr.

  En Panzer halskæde i guld eller sølv er også et godt bud på en gave. Hvis ikke vedkommende går med armbånd, så kan en halskæde være en glimrende idé. Det gode ved Panzer halskæden er at den er simpel i udtrykket, og derfor egner sig til at blive mixet og matchet med en eller flere halskæder

  Smykkeskrin - 249,- kr.

  Hvis hun er typen som ikke ønsker sig noget, og har alt for mange smykker i forvejen, så har vi også en god idé. Away smykkeskrinet er oplagt til at opbevare smykker i, og den fikse lynlås gør, at man kan medbringe smykkeskrinet på rejser. Derudover har vi også en stilet smykkebakke, som præsenterer dine smykker på fornemmeste vis.

  Havanna armbånd white - 299,- kr.

  Havanna white serien er ny, men til trods for det, så er serien hurtigt gået hen og blevet en bestseller. Det skyldes nok at armbåndet er let og elegant, og de små hvide perler gør det utrolig feminint. Armbåndet fås kun i guld, men du kan vælge mellem hvide, blå og pink perler.

  Spar op til 70% på udvalgte smykker

  Har du stadig ikke fundet den perfekte gave? Så skal du huske at tjekke vores side med nedsatte produkter. Her finder du smykker, hvor du kan spare op til 70%. Klik her og gå på opdagelse i vores nedsatte smykker.

   

  Læs også…

  December-favoritter under 300 kr.

  JULEN NÆRMER SIG MED HASTIGE SKRIDT, OG DET GØR SÆSONEN MED GAVER DERMED OGSÅ. JEG...

  Perlesmykker - den tidløse klassiker

  I GAMLE DAGE VAR PERLER FINE OG FORBEHOLDT DET BEDRE BORGERSKAB. DET VAR IKKE NOGET...

  Skal du bruge en mindeværdig gave i sidste øjeblik?

  NUTIDENS MODERNE VERDEN BYDER PÅ TRAVLE HVERDAGE PAKKET MED ENDELØSE AFTALER OG ANSVAR. VI SKAL...