Smykker Black Friday 2022

Smykker Black Friday 2022

Hvad er Black Friday?

Black Friday er verdens største shopping dag, hvor rigtig mange virksomheder spidser kuglepennen og kommer med vilde tilbud. Det er et kæmpemæssigt udsalg, og det har rødder tilbage til 1960’erne. Siden 2005 har shopping dagen været den travleste, og dagen har gentagne gange slået rekord som den travleste shopping dag - særligt i USA. Black Friday er også et event som her bidt sig fast herhjemme og den sidste fredag i november koger det over med vilde tilbud - også online. 

Hvorfor hedder det Black friday?

Der florerer mange bud på hvorfor det hedder Black Friday, men en af de mest gængse er at gaderne bliver sorte af mennesker, som jagter de vilde tilbud. En anden forklaring er at de røde tal på bundlinjen(underskud i virksomheder), bliver vendt til sorte tal(positive) pga. det gode salg til Black Friday.

Hvornår starter Black Friday?

I år starter Black Friday 2022 fredag d. 25. november. det er altid den sidste fredag i november. Udsalget starter som regel allerede ved midnat, og løber så i 24 timer. 

Hos ARHMS starter vi allerede mandag d. 14. november da vi kører Black-week. Det er vores måde at, sikre at så mange som muligt, får mulighed for at benytte det vilde tilbud kommer til at køre med. Og faktisk kan du allerede få adgang til tilbuddet søndag aften hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev. Så får du besked som den første

Hvilken dato er Black Friday?

Black Friday 2022 starter fredag d. 25. november kl 00:01. Men hos ARHMS kan du allerede få adgang til tilbuddet Mandag d. 14. november hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev.

Hvor længe varer Black Friday? 

Black Friday varer som regel ét døgn - men hos ARHMS fejrer vi det i en hel uge! På den måde håber vi på at så mange som muligt får mulighed for at få fingrene i vores vilde tilbud!

De bedste Black Friday tilbud på smykker

Hos ARHMS kan vi garantere dig at du ikke bliver skuffet når vi løfter sløret for vores Black Friday tilbud. Det bliver vildere end nogensinde og vi anbefaler derfor klart at du følger med på vores kanaler. Vi er sikre på at vi har det bedste Black Friday tilbud!

Hvordan sikrer jeg, mig, at jeg ikke misser tilbud på smykker?

Som nævnt i et af de tidligere afsnit, så anbefaler vi at du tilmelder dig vores nyhedsbrev liste. Så får du besked som den første. Alternativt anbefaler vi at du holder øje med vores SOME kanaler eller website. Sidste år var der udsolgt på bare to dage. Tag ingen chancer - skriv dig op til vores nyhedsbrev i dag. Det gør du i bunden af vores forside.

Black Friday Øreringe

Vores yndlingssmykke er klart øreringe, og det er også det vi har mest af på her på siden. Gå på opdagelse i vores utallige styles, og forkæl dig selv med nyt bling til ørene. Der vil være rig mulighed for at gøre en god deal på øreringe til Black Friday hos ARHMS.

Black Friday Ringe

Vi elsker ringe! der er ikke noget som en chunky styling af ringe på sine fingre. Vi har masser af flotte styles på lager, og det er ligegyldigt om du er til guld eller sølv - vi har helt sikkert en style du vil kunne lide! Der vil være rig mulighed for at gøre en god deal på ringe til Black Friday hos ARHMS.

Black Friday Armbånd

Armbånd er et accessory som virkelig kan fuldende et flot outfit. Vi har både armbånd med sten, med perler og uden. Gå på opdagelse i vores sortiment, og gør en god deal til Black Friday. Husk at du let kan mixe og matche vores styles.

 

Black Friday Mor ring

Hos ARHMS kan vi ikke sige smykker uden at sige Mor ring. Mor ringen er en all-time favorit som er utrolig smuk, og som man selvfølgelig også kan købe til Black Friday 2022. 

Mor ringen er feminin og er en oplagt barselsgave, eller som gave til din mor. Det er også et oplagt smykke til dig selv hvis du lige selv er blevet mor, eller bare elsker din egen mor. Hvis du skal købe en mor ring til Black Friday vil det være oplagt at slå til hos ARHMS, da du helt sikkert får meget for pengene. Vi glæder os til at løfte sløret for hvilket tilbud Mor ringen er en del af til Black Friday

 

Læs også…

December-favoritter under 300 kr.

JULEN NÆRMER SIG MED HASTIGE SKRIDT, OG DET GØR SÆSONEN MED GAVER DERMED OGSÅ. JEG...

Perlesmykker - den tidløse klassiker

I GAMLE DAGE VAR PERLER FINE OG FORBEHOLDT DET BEDRE BORGERSKAB. DET VAR IKKE NOGET...

Skal du bruge en mindeværdig gave i sidste øjeblik?

NUTIDENS MODERNE VERDEN BYDER PÅ TRAVLE HVERDAGE PAKKET MED ENDELØSE AFTALER OG ANSVAR. VI SKAL...