Ideer til mors dags gave

Ideer til mors dags gave

Mors dag er en tilbagevendende mærkedag, hvor vi har mulighed for at hylde de seje mødre, vi hver i sær har i vores liv. Mors dag afholdes hvert år i Danmark, og foregår altid den anden søndag i maj. 

Hvad enten det er din mor, din kone, kæreste eller datter, så er mors dag en glimrende lejlighed til at fortælle- og vise, hvor meget hun betyder for dig. Det er ikke nogen hemmelighed, at man ikke kommer sovende til titlen som mor, og derfor er det vigtigt at fejre de fantastiske kvinder, som har givet eller giver os liv. Det betyder alverden, og de fortjener at vide, at vi er taknemmelige for dem. Det er meget forskelligt hvordan man fejrer mødre på mors dag, og det varierer meget fra familie til familie. Oftest er der en mors dag gave involveret, som har en betydning. Det kan f.eks. være et mors dags smykke, som har en betydning. Et smykke som hun kan bære i hverdagen til minde om den uerstattelige rolle en mor har. Nogen gør også rent eller og forkæler deres mor med god mad. Her på siden fortæller vi lidt om de af vores smykker, der ville være den perfekte mors dags gave. Vil hellere have et hurtigt overblik kan du i stedet tjekke vores kollektion med mors dags gave smykker ud. 

Smukke smykker til en mor – den perfekte mors dags gave

Det menneske som de fleste af os kender bedst, er vores mor. Det er hende vi har kendt længst tid, og når man har en dyb relation til et andet menneske, så er personlige gaver altid en god idé. Smykker er oplagte, og er noget som kan bæres i mange år fremadrettet. Et personligt smykke minder hende om det helt specielle bånd I har. 

De fleste gennemgår en udvikling indenfor personlige gaver, som er meget naturlig. Vi er mange som har lavet noget kreativt i de små klasser, som f.eks. et askebæger, simple malerier eller en tegning. Senere i livet udvikler mors dag gaven sig f.eks. til en kop med skriften “Verdens bedste mor”, eller noget hvor der står “Jeg elsker dig, mor”. Men det stopper ikke her. Eftersom vi bliver ældre, får vi en dybere og dybere forståelse for værdien i at have en god mor, så vi begynder at tænke i mere kreative baner. Her kommer personlige gaver som smykker ind i billedet. Det kan være perle smykker, halskæder, ring eller andre kategorier af smykker som vil give mening. Det kan også være en Mor ring eller en Mom halskæde. Det afhænger meget af din relation til moderen og hvad du ønsker at fremkalde af følelser hos modtageren af gaven. En Mor ring eller Mom halskæde er oplagt, da en mor oftest har en stor stolthed i hendes rolle.

 

Fortæl hvor meget du holder af hende

Som med alle andre gaver er det en god idé at vedlægge et kort. Det er en oplagt støtte til en god gave, som bidrager positivt til oplevelsen hos modtageren. Når du skal give en mors dags gave, så skriv et kort, hvor du skriver hvad moderen betyder for dig og/eller dine børn. Håndskrevet tekst rammer ofte dybere og det vil være en oplagt prik at sætte over din mors dag gave. Du kan enten fatte dig i korthed, eller redegøre mere uddybende for hvor taknemmelig du er – det er helt op til dig. 

Stort udvalg af mors dags gave smykker hos Arhms

Et smykke er en rigtig god idé til mors dag gave. Hos ARHMS finder du et stort udvalg af mors dags gave smykker, så der er helt sikkert noget, som vil falde i din mors smag. Gå på opdagelse i vores forskellige styles og find din mors næste yndlingssmykke. Vi har simple smykker som er elegante i udtrykket. Vi har også feminine smykker med sten og andre detaljer. Er hun til perler kan du med fordel gå på opdagelse i vores perlesmykker, hvor du finder perlehalskæder, perleøreringe og perlearmbånd. Skal din mor have et smykke, som skal minde hende om hvor taknemmelig du er for hende, så er vores Mor ring eller Mom halskæde nogle gode bud. Hver gang hun ser smykket vil hun blive mindet om dig og jeres specielle relation. 

Læs også…

December-favoritter under 300 kr.

JULEN NÆRMER SIG MED HASTIGE SKRIDT, OG DET GØR SÆSONEN MED GAVER DERMED OGSÅ. JEG...

Perlesmykker - den tidløse klassiker

I GAMLE DAGE VAR PERLER FINE OG FORBEHOLDT DET BEDRE BORGERSKAB. DET VAR IKKE NOGET...

Skal du bruge en mindeværdig gave i sidste øjeblik?

NUTIDENS MODERNE VERDEN BYDER PÅ TRAVLE HVERDAGE PAKKET MED ENDELØSE AFTALER OG ANSVAR. VI SKAL...