Har du fået en flot tan på din ferie? Se vores udvalg af smykker i guld

Har du fået en flot tan på din ferie? Se vores udvalg af smykker i guld

Der er intet som at være på ferie. Ingen bekymringer og stress fra hverdagen, kun funderingen over, hvad du skal spise senere. Lange dage på stranden med solens varme på kinderne. Lysnet saltvandshår og solbrun hud. Alt hvad der skal til for at vende veludhvilet tilbage til din hverdag. 

En ferie sydpå kan give os alle lyst til at smile lidt ekstra, når vi vender hjem, og hvad vi ikke ville give for at holde fast i den følelse. Hos Arhms tror vi på, at vi mennesker er aller smukkest, når vi smiler og føler os tilpas i egen krop og sind. Det er tydeligt at se, når folk hviler i deres stil, og der vil typisk være kortere til et ægte smil. 

Hvilke smykker passer til en dejlig sommertan?

Når du er vendt hjem fra sådan en skøn ferie, er det derfor også vigtigt at parre din vidunderlige nye tan med de rigtige smykker. Uanset om du foretrækker sølv, guld eller måske endda vover dig med at blande de to, så er det helt klart, at guld komplimenterer en sommerglød som intet andet. Hvis du mangler nogle nye og fine guldsmykker til at ledsage din nyerhvervede og fine kulør, kan du med fordel tage et kig på vores skønne udvalg af guldsmykker. Hvad enten det er en ny ring, en ny halskæde eller noget helt tredje, så er der uden tvivl noget for dig. 

 

Perler - en sand klassiker 

Vi skal nok undgå de lange forklaringer, men en tommelfingerregel lyder altid, at tan og perler er en klassiker. Denne dynamiske duo har vi set gentagne gange - lige fra populære posts på instagram til verdens største stjerner på den røde løber. Perlernes rene hvide farve i selskab med den varme og dybe solbrune hud giver et virkeligt smukt udtryk, som skriger sommer. Drømmer du om at klæde din smukke tan med et sæt hvide perler, bør du se vores Göteborg perlehalskæde og Göteborg perlearmbånd. For et mere chunky look, kan du vælge vores Helsinki halskæde og Helsinki armbånd. Du har mulighed for at opbevare dine nye smykker i et stilet smykkeskrin fra Arhms. 

 

Til dig der endnu ikke har været på ferie

Hvis du endnu går og glæder dig til en kommende ferie, kan du med fordel tage et kig på vores vandfaste smykker samt Panzer smykker. Dem kan du uden bekymring bruge i poolen, ved stranden og til træning – kort sagt, kan du bruge dem til alt. De vandfaste smykker er vores nye kollektion, som er belagt med en uhyre stærk belægning, hvilket betyder, at de kan holde til stortset alt. For en ægte feriestemning, kan vi anbefale vores Palma halskæde og Pamela armbånd samt Rio halskæde. Det er smykker som ikke mister farven ved selv den mest aktive ferie, hvor vand, solcreme, parfume, sved og meget mere ikke vil påvirke belægningen. Køb de vandfaste smykker før din ferie, og hop bekymringsfrit ud i de salte bølger.

Læs også…

December-favoritter under 300 kr.

JULEN NÆRMER SIG MED HASTIGE SKRIDT, OG DET GØR SÆSONEN MED GAVER DERMED OGSÅ. JEG...

Perlesmykker - den tidløse klassiker

I GAMLE DAGE VAR PERLER FINE OG FORBEHOLDT DET BEDRE BORGERSKAB. DET VAR IKKE NOGET...

Skal du bruge en mindeværdig gave i sidste øjeblik?

NUTIDENS MODERNE VERDEN BYDER PÅ TRAVLE HVERDAGE PAKKET MED ENDELØSE AFTALER OG ANSVAR. VI SKAL...