Guide: 10 gode gave idéer til kvinden i dit liv

Guide: 10 gode gave idéer til kvinden i dit liv

Det kan være en sand hjernevrider at skulle finde den perfekte gave. Den må gerne være personlig, komme fra hjertet og selvfølgelig være noget, som gavemodtageren kan være glad for på lang sigt. En sikker vinder vil altid være et smykke, som vedkommende kan glæde sig over i mange år frem. Det næste spørgsmål er blot, hvilken type smykke du skal vælge. For at gøre dit valg lidt lettere, har jeg samlet 10 forslag, til hvilke smykker du bør overveje at give kvinden i dit liv:

En god start er halvt færdig

En vis mand sagde engang, at “en god start er halvt færdig” – og der havde han faktisk fat i noget. Det er en stor hjælp for dig selv, hvis du på forhånd har undersøgt, om hun foretrækker guld eller sølv. Påtænker du at give hende en ring, er det en god ide at kende til hendes ringstørrelse. De fleste af vores ringe har dog justerbare størrelser.

 1. Perler symboliserer … (smykker der har betydning)

En klassiker når det kommer til smykker, er perler. Perlesmykker er elegante og tidløse accessories, som vil bringe glæde til smykkeskrinet i mange år frem. I gamle dage var en gave med perler et tegn på kærlighed. I vores moderne tid er de smukke perler stadigvæk et symbol på lys og visdom. Et perlesmykke vil derfor være en gave med stor betydning. Både vores Göteborg perlehalskæde og Helsinki perlehalskæde er en moderne fortolkning af den klassiske perlehalskæde og derfor et populært gavevalg til den moderne kvinde. Dem kan du med fordel kombinere med vores Marseille ørestikker, som du både kan finde i guld eller i sølv. Se hele vores udvalg af perlesmykker.

2. Det skal ikke være nemt, men... (ingen størrelser)

… så alligevel. Hvis du er på udkig efter en gave, som med høj sandsynlighed vil falde i god jord, bør du kigge på vores halskæder og armbånd. Særligt vores Palma halskæder og Palma armbånd er fine og elegante designs, som giver et fint touch til ethvert outfit. Vores Havanna halskæder samt Havanna armbånd har et mere delikat design, som også gør dem nemme at kombinere dem med andre smykker.

3. Less is more (simple smykker)

Simple smykker er ofte et populært valg, da de er delikate samt nemme at kombinere og style med andre smykker. Hvis du leder efter et smykke, der afspejler minimalisme og simplicitet, kan du derfor kigge efter vores mere klassiske styles. Helt simple øreringe som Oxford, Copenhagen eller Paris vil uden tvivl gå rent hjem. De passer til både de mere feminine styles men kan samtidig også bruges til rå outfits. De tre øreringe fås også i sølv.

4. Rå og feminin (stack panzer)

Hvis kvinden i dit liv derimod er vild med couture og fashion og elsker at klæde sig edgy og chic, så er der ingen tvivl om, at hun vil synes om de tungere og mere rå designs. Hun vil med sikkerhed elske vores Panzer halskæde, som er et klassisk design med et edgy og skarpt udtryk. Panzer kæder er velegnet til at kombineres eksempelvis kan du kombinere en 45 cm kæde med 50 cm kæde for et fuldendt look. Begge halskæder er vandfaste, hvilket betyder, at du ikke behøver at tage dem af, når du hun går i bad, træner eller bruge cremer og parfume. Panzer smykker er en sikker favorit.

5. Personlige gaver (bogstaver)

Er du på jagt efter en gave med en mere personlig karakter – noget som har en dybere mening, vil vores Bogstavhalskæder og Bogstavringe være et oplagt valg. Ved at vælge et specifikt bogstav har du mulighed for at symbolisere noget i livet, som har stor betydning. Det kan eksempelvis være dit eget forbogstav eller forbogstavet på et fælles barn. Det kan også være forbogstavet på et familiemedlem, som ikke er iblandt jer længere, eller forbogstavet på den destination eller by hvor i mødtes første gang. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser for de personlige gaver.

6. Mom to be (mor smykker)

Skal din udkårne være mor, eller er hun det allerede? Hvorfor så ikke værdsætte hendes rolle med et smykke, som minder hende om, at hun er den bedste mor? Vores Mor ringe og Mor halskæder er lavet som en hyldest til alle de mødre, der har været der gennem tykt og tyndt for os allesammen, og de bærer derfor en dybere betydning. Du finder også den skønne Mor ring i sølv samt i et banket-look.

7. Aktiv pige (vandfaste smykker)

Smykker er skønne og elegante accessoires, som kan højne ethvert outfit. Oftest er det dog vigtigt at være påpasselig og huske at tage dem af, hvis du er den aktive type, som løber, cykler, svømmer eller går til crossfit. Hvis du leder efter en gave til kvinde, som er aktiv et par gange om ugen, så vil vores vandfaste smykker helt sikkert et hit. Vi har både ringe, halskæder og armbånd, der er har en helt speciel PVD belægning. Denne belægning gør, at forgyldningen er 10x stærkere end almindelige forgyldninger, og hvilket betyder, at de kan holde til et aktivt liv. Det gælder både fysisk aktivitet og vand. Du kan med fordel tage et kig på vores fine Rio halskæde, det rå London armbånd eller den edgy Cuba ring, som også kommer med en grøn sten.

8. Har hun mange smykker? Så giv hende opbevaring (smykke bakke)

Hvis hun allerede har en masse fine smykker og ikke umiddelbart ønsker sig flere, kan du hjælpe hende med at organisere, strukturere og systematisere dem. Vores Home smykkebakke passer perfekt i de fleste skuffer, men den er også utroligt fin at have stående på badeværelset eller i et walk-in closet. Her har hun mulighed for at sortere sine smykker, så det bliver nemt at vælge hvilke smykker, der passer til dagens outfit. Hvis hun har rigtig mange smykker, kan vores smykkebakker nemt sammensættes to-og-to.

9. Rejser hun meget? Så giv hende away smykkeskrin

Hvis kvinden i dit liv er en ægte globetrotter, kan du overraske hende med et rejsesmykkeskrinet Away. Smykkeskrinet giver hende, ligesom smykkebakken Home, mulighed for at holde styr på alle hendes smykker. Herudover kan smykkeskrinet nemt kan lynes sammen og medbringes på ferie eller forretningsrejse. Få mere information om vores smykkeskrin

10. Hvis du er helt på bar bund…

Hvis du er nået hertil i blogindlægget, tyder noget på, at kvinden i dit liv muligvis har en specifik smag i smykker, og derfor ynder selv at vælge sine accessories. Du kan altid give et gavekort, så hun selv har mulighed for at finde noget. Vi sender det fineste fysiske gavekort i en flot æske, så der stadigvæk er noget at pakke op.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@arhms.dk – Så hjælper vi glædeligt med at finde den helt perfekte gave til kvinden i dit liv.

Maja, Arhms

Læs også…

December-favoritter under 300 kr.

JULEN NÆRMER SIG MED HASTIGE SKRIDT, OG DET GØR SÆSONEN MED GAVER DERMED OGSÅ. JEG...

Perlesmykker - den tidløse klassiker

I GAMLE DAGE VAR PERLER FINE OG FORBEHOLDT DET BEDRE BORGERSKAB. DET VAR IKKE NOGET...

Skal du bruge en mindeværdig gave i sidste øjeblik?

NUTIDENS MODERNE VERDEN BYDER PÅ TRAVLE HVERDAGE PAKKET MED ENDELØSE AFTALER OG ANSVAR. VI SKAL...