Bliv klar til ferien med vandfaste smykker!

Bliv klar til ferien med vandfaste smykker!

Solen står lidt højere, dagene er lidt længere, og isene er flere. Sommeren er over os, og det betyder, at flere af os er så heldige, at vi drager sydpå for at opleve de lune sommeraftener og smukke solskinsdage i nye omgivelser. En god ferie starter altid med en velpakket kuffert, som indeholder de mest essentielle ting: pas, pung, solbriller, solcreme, klipklappere og selvfølgelig en god bog. Det er også vigtigt at have plads til lidt ekstra shopping – men der er én ting mere, som vi aldrig må glemme: Smykker.

Men hvilke smykker skal du så tage med på ferien? En badeferie er indbegrebet af lange dage på stranden i de salte bølger, bådture og måske endda hiking og cykelture. Forhåbentligt kulturelle og spændende madoplevelser på skønne restauranter, som skal foreviges med billeder, så du altid kan kigge tilbage på denne dejlige tid.

Du bør derfor overveje dit valg af smykker, og om det er nogle, du kan have på, når du bader, løber og sveder, og samtidig om det er nogle, som du kan have på, når aftenen falder på, og du skal ud og hygge dig. Psst. hos Arhms kan du også finde det perfekte smykkeskrin eller smykkebakke.

Vandfaste smykker der ikke falmer

Det nytter heller intet, at pakke hele smykkeskrinet. Derfor har vi taget disse overvejelser til eftertanke og kan med glæde og stolthed præsentere vores vandfaste smykker. Disse smykker kan tåle en aktiv livsstil. Det betyder, at du både kan dykke, svømme og træne med dem uden, at de mister farven. De falmer endda heller ikke i solen. Dette kan lade sig gøre, da smykkerne er belagt med PVD, som står for Physical Vapor Deposition. PVD er den stærkeste coating på markedet, og den gør, at smykkerne holder langt bedre end traditionelle belægninger. Se vores store udvalg af panzer smykker.

Med vandfaste smykker slipper du for at bruge tid på at bekymre dig om, hvorvidt dine smykker passer til dagens program. Helt enkelt betyder det, at du kommer til at nyde din ferie meget mere, og er det ikke meningen med det hele?

Køb det perfekte rejse smykkeskrin

Hvis du planlægger at medbringe flere smykker på din ferie, kan du med fordel tage et kig på vores smykkeskrin. Med dette har du mulighed for at pakke dine smykker organiseret, så de ligger pænt og ikke bliver filtret ind i hinanden. Det gør rejser med smykker meget lettere!

Du ønskes en fantastisk sommer fra alle os hos Arhms! <3

Læs også…

December-favoritter under 300 kr.

JULEN NÆRMER SIG MED HASTIGE SKRIDT, OG DET GØR SÆSONEN MED GAVER DERMED OGSÅ. JEG...

Perlesmykker - den tidløse klassiker

I GAMLE DAGE VAR PERLER FINE OG FORBEHOLDT DET BEDRE BORGERSKAB. DET VAR IKKE NOGET...

Skal du bruge en mindeværdig gave i sidste øjeblik?

NUTIDENS MODERNE VERDEN BYDER PÅ TRAVLE HVERDAGE PAKKET MED ENDELØSE AFTALER OG ANSVAR. VI SKAL...