arhms virker perfekt til Ønskeskyen!

Vores produktsider er tilpasset netop Ønskeskyen, så du kun skal indsætte link til produktsiden -...

Julegaver

Det er et spørgsmål om tid, før din mor spørger efter en ønskeliste, og det er den samme dans hvert eneste år. Det kan være svært at finde på en masse gode ønsker, hvis ikke man skriver dem op løbende. 

Vi har alle sammen haft gang i mere, eller mindre, gennemførte ønskelister på mail, i Word og så videre. Heldigvis lever vi i 2020, og ligesom mange andre områder, har vores ønskelister fået en app. Ønskeskyen hedder den, og den er din nye bedste ven op til højtider som fødselsdage, jul og andre tidspunkter som kræver en koordineret gaveinsats.

Ønskeskyen er PostNords digitale ønskeliste. Der kan brugere samle alle deres ønsker ét sted og dele dem med deres venner og familie via mail, sms eller Facebook.

Når en bruger har delt en ønskeliste med sine venner og familie, kan de se, hvad brugeren ønsker sig. De kan samtidig reservere et ønske på listen, hvis de køber det. Så snart et ønske bliver reserveret kan alle andre modtagere af listen se, at det er reserveret (med undtagelse af ejeren af ønskelisten selvfølgelig. Det ville ødelægge overraskelsen!). Når man reserveret et ønske, og de andre kan se det, minimerer man risikoen for, at andre køber den samme gave. Det minimerer risikoen for at flere giver den samme ting.

Brugeren kan oprette forskellige lister som f.eks. jul, fødselsdag, bryllup, konfirmation, ønsker til familien og ønsker til vennerne. På den måde kan brugeren have forskellige ønskesedler til forskellige højttider og målgrupper. Det betyder, at man ikke behøver dele alle dine ønsker med hele sin familie og alle sine venner.

Vores produktsider er tilpasset netop Ønskeskyen, så du kun skal indsætte link til produktsiden - så udfylder vi resten for dig :-) 

Læs også…

December-favoritter under 300 kr.

JULEN NÆRMER SIG MED HASTIGE SKRIDT, OG DET GØR SÆSONEN MED GAVER DERMED OGSÅ. JEG...

Perlesmykker - den tidløse klassiker

I GAMLE DAGE VAR PERLER FINE OG FORBEHOLDT DET BEDRE BORGERSKAB. DET VAR IKKE NOGET...

Skal du bruge en mindeværdig gave i sidste øjeblik?

NUTIDENS MODERNE VERDEN BYDER PÅ TRAVLE HVERDAGE PAKKET MED ENDELØSE AFTALER OG ANSVAR. VI SKAL...