Kurv

Luk

BLACK WEEK DEAL

Vi kan ikke vente til fredag, så derfor kører vi Black Week!

Black friday er kendt for at være en dag med uhørt gode tilbud, og muligheden for at gøre en god handel. Vi er, hos ARHMS, i den grad også vilde med Black friday, hvorfor vi kommer til at køre med en helt fantastisk deal. Alle der bestiller i Black week får nemlig et gratis par øreringe med i ordren. Det drejer sig om de skønne Riga øreringe til en værdi af 329 kr.

OBS!! Vi har udsolgt af Riga øreringe.

Derfor får alle som bestiller i resten af Black week nu et par gratis Cannes ørestikker med. Se Cannes ørestikker her.

 

Hvordan sikrer jeg mig, at jeg får dem i guld eller sølv?

Vi vedlægger automatisk et par til alle ordrer. Køber du f.eks. en ring i guld, vil du automatisk få et par Cannes ørestikker i guld med i ordren. Køber du derimod et sølvsmykke, vil du naturligvis få et par Cannes ørestikker i sølv med i købet. Skulle det ske at du både køber et guld smykke, og et sølv smykke, så må du gerne skrive en kommentar, med hvilken farve du ønsker vedlagt. Alternativt skriver vi til dig. 

 

Hvor længe gælder Black week dealen?

For at være sikker på at så mange som muligt får glæde af det her helt fantastiske tilbud, så har vi valgt at strække tilbuddet, så det gælder hele ugen. Derfor vil du altså allerede kunne få glæde af det mandag d. 23/11. Det slutter d.29/11 kl 23:59. 

Bemærk: Tilbuddet gælder så længe lager haves, da der er begrænset antal.